Welkom op de informatiesite voor nieuwe leerlingen


 

 

Welkom!
Nog even en dan is het zover. Je gaat overstappen van de basisschool naar de middelbare school. Dat is spannend, maar ook erg leuk. Wat kun je verwachten? Welke school moet je kiezen? Er zijn er zoveel. Welk advies ga je krijgen? En zo zijn er vast nog veel meer vragen. We willen je graag helpen om op deze vragen een antwoord te geven. Hieronder vind je informatie over onze school die je op weg helpt bij je keuze. Blader ook eens verder door de website om een beeld te krijgen van onze school.

 

Onze voorlichtingsmomenten

Open Avond (groep 7 en 8)
Op donderdagavond 10 november openen wij onze deuren van 17.30uur tot 19.30uur weer voor alle geïnteresseerden. Schrijf deze datum alvast in je agenda.

 

Sfeerproeven (groep 8)

Woensdag 12 en 19 oktober, 2 november
Kom jij ook sfeerproeven op onze school? Je kunt kiezen uit allerlei leuke workshops van theater, koken tot sportieve activiteiten.
Meer informatie volgt snel.


 


 


Keet en Finn nemen je graag mee door Mencia Sandrode, bekijk daarom snel het filmpje van hun rondleiding op Sandrode. Veel kijkplezier en tot Sandrode! =WERK IN UITVOERING=

Werk in uitvoering! We zijn blij met de aanmeldingen van alle leerlingen op Mencia Sandrode van afgelopen jaar. We waren écht uit ons jasje gegroeid en hebben hard om alle leerlingen een plek te kunnen geven op onze school. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze verbouwingen? Kom dan snel kijken op onze Open Avond!

Binnenkort meer informatie over nieuwe plannen op ons schoolplein!!! 

 

In dit filmpje laten we je een ochtend op Sandrode zien. Kijk je mee?

Jools en Sanne laten je graag zien hoe een dag in klas 4 eruit zien.

 


Sandrode, vast ook iets voor jou!

Sandrode, ook iets voor jou? Wij weten het zeker, want we hebben een uitgebreid onderwijsaanbod! Klassen 1 en 2 vmbo-kader, de volledige mavo en havo, klassen 1-3 atheneum. Daar zit vast iets bij wat bij jou past. Bij ons ben je één van de ruim 300 leerlingen en zo kunnen we je in een prettige omgeving onderwijs en goede begeleiding bieden. De school ligt in een fraaie omgeving aan de rand van de bebouwde kom in Zundert en is goed en veilig bereikbaar. Je wordt op jouw niveau geplaatst in een van de drie soorten brugklassen: kader/mavo, mavo/havo en havo/vwo.